Monday, 9 April 2012

Terimbau suatu ketika dahulu

Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh :)

Tahun 2008, tahun terakhir MALAM MATRADE di adakan di hotel iaitu di One World Hotel. Tahun akan datang dan seterusnya MATRADE akan meraikan MALAM MATRADE di Dewan MATRADE di Jalan Duta. Tentulah memori ini tersemat selamanya..

Layan gambar je la.. hehee










Hati merintih...nak kurus...nak kurus...auuccchhh

Aku yang tersenyum menyeringai je tu...bidang yang amat ku minati..aku simpan kekal abadi hingga ke akhir hayat ku..

5 comments:

Anum said...

syoknya

~ ADANDO ~ said...

Sapa yang sidai kain batik kat tangan aku..???

ha...ha...ha....

Banyak kenangan sepanjang tempoh berkinja kinja ni...
Rindu sesangat...

Sue-Rya Qistina said...

bestnye! teringat zaman sekolah n U dulu slalu join persembahan tarian.. :D

Raz said...

Abg Adan...kain warna purple kan....sapekah lagi...

Raz said...

Anum..time ni seronok sebab senarionya berlainan sikit sebab di hotel.
Sue.. join persembahan membuatkan kita menjadi berani untuk berhadapan dengan khalayak ramai.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...