Monday, 27 February 2012

Kembali Memuncak

Assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh :)

Hari selasa yang indah. Aku penat sebenarnya dek kerana malam tadi straight way dari office pergi ke rumah kakak ipar di Kajang..makan malam bersama. Abang iparku datang dari Melaka ada urusan di sini. Seronok juga berkumpul beramai-ramai begitu. Dapat jugalah merapat-rapatkan hubungan kekeluargaan. Penat semua tu letak tepi dulu, yang penting family matter is more important...cehh omputih dah kuar..hikhikhik.

Hari ini aku saja nk post gambar my beloved sister. Minggu lepas pulang dari Hong Kong atas urusan kerja belum sempat berbual mesra. Hari ini sesi luahan rasa..huhuhu lueh..luehkan..


Aspresi kakak ku ini..." ngape akak rasa mcm bukan akak je dalam gambar ni"..aahh sudah akak ku tak percaya itu adalah dia..hemmmm


Sambil melueh..lueh kan tu..sempat la aku makeover kakak ku ini. Beliau ada meeting sekejap lagi..saja nk bagi kakak ku release tension. Thank you kak bg saya conteng muka akak..hehehe.


1 comment:

~ ADANDO ~ said...

Grooming Time....

Klazz ko...!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...