Wednesday, 27 June 2012

Photoshoot KEBAYA by Ilham Qaseh Pictures

Assalamualaikum warohamtullahi wabarokatuh,

Di kesempatan ini, saya ingin berkongsi cerita sekitar sesi bergambar yang di ilhamkan oleh Ilham Qaseh Pictures. Lokasinya di sekitar tasik Taman Metropolitan Kepong. 
Saya begitu teruja menjadi MUA untuk sesi ini. Model saya yang berkebaya kuning. Great job Anne Niey dan kita berjaya menghasilkan mood yang sangat seronok..Walau mula-mula tu kami tersesat jalan mencari lokasi. Terima kasih kepada Ilham Qaseh Pictures di atas hasil usaha anda.

Sekitar sesi bergambar bersama jurufoto









dan inilah hasil dari professional..yg kat atas tadi tu dr iphones saya..hahaa tk professional pun..just suka2 di belakang tabir..

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kak! dah makeup model lg tu..hehehe

cuma nak bg pendapat, klau model2 berkebaya/berbaju kurung, seelok2nya posing tu agak sopan sikit. baru nampak gadis melayu gitu. hehe..sekadar pendapat. mungkin boleh ditambahbaik lagi. :)

Jom singgah!
http://suriaqistina.blogspot.com/2012/06/tanggal-270609.html

Raz said...

Thank You Sue..

Seeloknya gitu la pendapat Sue tu ada benarnya..Ilham Qaseh pictures lebih arif..model sekadar menurut apa yg elok.

SangRatoo said...

wow..dah maju ke depan Raz..Tahniah..! semoga maju jaya :)

Raz said...

Thank You Ju. Suka2 je tu.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...